50+ Club

50plus 2006_winnaarsEen van de doelgroepen voor onze sport is de steeds groter wordende groep mensen die de leeftijd van vijftig jaar zijn gepasseerd. Minigolf is een sport die zich uitstekend leent om op een ontspannen manier toch de noodzakelijke lichaamsbeweging te krijgen en tevens bezig te zijn in de gezonde buitenlucht.

 

Daarom heeft Midgetgolfclub Oirschot in samenwerking met Sportservice Brabant in 1999 het initiatief genomen om speciaal voor deze doelgroep iets te organiseren, dit alles in het kader van de actie van Sportservice Brabant.

Speciaal voor de hierboven vernoemde doelgroep organiseert onze vereniging nu elke dinsdag een 50+ middag. Alle mensen van vijftig jaar en ouder kunnen op deze middag tussen 13.30 en 17.00 uur voor een minimaal bedrag (€ 3,50) de gehele middag gebruik maken van onze accommodatie, een kopje koffie of thee is in deze prijs inbegrepen.

Op dit moment bezoeken gemiddeld ongeveer 25 mensen onze accommodatie op deze dinsdagmiddagen. Er wordt op een ontspannen manier geminigolfd en gezelligheid staat hoog in het vaandel. Men mag de gehele middag onbeperkt minigolfen maar niets is verplicht, indien u maar 1 ronde wilt spelen en de rest van de middag lekker op ons sfeervolle terras wilt doorbrengen, dan doet u dat gewoon.

Aan de mensen die de smaak van onze mooie sport te pakken krijgen verleent onze vereniging alle medewerking om tot nog betere prestaties te komen (uiteraard alleen indien u dit op prijs stelt). Zo zijn er altijd leden van onze vereniging aanwezig die bereid zijn om u enkele nuttige tips aan de hand te doen. Indien u zelf u eigen spelmateriaal aan wilt schaffen om tot betere scores te komen dan kan dit ook via onze vereniging.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de vijftig-plus middagen dan kunt u geheel vrijblijvend onze accommodatie bezoeken op een van deze middagen. U kunt zich melden bij de vrijwilligers achter de bar, die u alles kunnen vertellen.

Elke deelnemer krijgt standaard-spelmateriaal ter beschikking om te kunnen minigolfen, u hoeft dus zelf verder nergens voor te zorgen